Ίος Διαμονή

Επιλογές Διαμονής στην Ίο

Η Ίος προσφέρει μια μεγάλη γκάλα καταλυμάτων για την διαμονή σας, από μικρά και οικογενειακά αλλά και αρκετά πολυτελή ξενοδοχεία, μέχρι ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, μικρά ή μεγαλύτερα κτίσματα, αλλά ειδικά στην Ίο όλα είναι αρμονικά δεμένα με το αυστηρά κυκλαδίτικο τοπίο του νησιού.

Ίος Διαμονή

Οι επιλογές για την διαμονή σας στην Ίο είναι πολλές. Πρώτα πρέπει να δείτε τι αντέχει ο προυπολογισμός σας και μετά αυτό που πρέπει να σας απασχολήσει είναι το σε ποιά περιοχή του νησιού θα επιλέξετε να βρίσκεται το κατάλυμα σας.

Μια εύκολη και σχετικά ασφαλής επιλογή είναι να μείνετε στο λιμάνι της Ίου που διαθέτει αρκετά καταλύματα. Θα μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας στο Γιαλό και στις υπόλοιπες κοντινές παραλίες ενώ Χώρα της Ίου βρίσκεται σε πολύ μικρή αναπνοής.

Η επόμενη επιλογή είναι να μείνετε στην Χώρα της Ίου. Εδώ η επιλογή σας να μείνετε στην καρδιά του νησιού και στο κέντρο της διασκέδασης θα σας επιτρέψει σε απόσταση περπατήματος να τα βρείτε όλα. Μόνο για να κάνετε μπάνιο θα πρέπει να κατέβετε είτε στον Μυλοπότα είτε στον Γιαλό ή με κάποιο μέσο να πάτε στις υπόλοιπες πιο απομακρυσμένες παραλίες.

Πάντα βέβαια θα και η επιλογή να μείνετε σε κάποιον από τους παραθαλάσσιους οικισμούς της Ίου από τους πιο κοντινούς μέχρι τον πιο απομακρυσμένο το Μαγγανάρι. Είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να ξυπνάτε και να είστε δίπλα στην θάλασσα. Σε κάθε περίπτωση η Ίος διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές διαμονής που θα ταιριάξουν με τις προτιμήσεις σας.

ΙΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ