Προσφορά Διαφήμισης

www.iosinfo.gr

Αγαπητοί Φίλοι,

πιστεύω ότι με την τοποθέτηση του www.iosinfo.gr στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης για όλες τις σχετικές αναζητήσεις που αφορούν την Ίο, είναι αναγκαίος ο ανασχεδιασμός του website από την αρχή. Μεγαλύτερες ιστοσελίδες με μεγαλύτερες φωτογραφίες που θα προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ίο αλλά και περισσότερα άρθρα που θα αναδείξουν την μοναδική ομορφιά του νησιού.

Με αυτή την ευκαιρία σας κάνω μια μοναδική προσφορά για να γιορτάσουμε τις πρωτιές του www.iosinfo.gr 66% έκπτωση ναι 66% για όλα τα πακέτα διαφήμισης!!!

Οι τρόποι προβολής και διαφήμισης στις ιστοσελίδες του iosinfo.gr είναι οι παρακάτω:

IOS O1

Καταχώρηση των στοιχείων σας στο επαγγελματικό κατάλογο του iosinfo.gr

IOS 02

Έντονη προβεβλημένη καταχώρηση στον κατάλογο και δημιουργία αφιερωμένης ιστοσελίδας και link για το website σας

IOS 03

Έντονη προβεβλημένη καταχώρηση σε όλες τις σχετικές κατηγορίες που σας αφορούν - καταχώρηση στον ιντερνετικό κατάλογο 2 link για SEO για το website σας

IOS 04

Χορηγία, ότι περιλαμβάνει το 03 και προβολή σε όλες τις ιστοσελίδες του iosinfo.gr - σύνδεση του ονόματος τηςε εταιρείας σας με τις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων σε σχέση με την Ίο

Μην ξεχνάτε ότι το iosinfo είναι σε 4 γλώσσες οπότε όλα τα παραπάνω αφορούν επισκέπτες που μιλάνε Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

Προσφορά Υηρεσιών Φωτογράφισης

Επειδή η καλές, ποιοτικές φωτογραφίες, παίζουν σπουδαίο ρόλο σε κάθε προσπάθεια προβολής ενός τόπου, αλλά και στην προσπάθεια προβολής της οποιαδήποτε δραστηριότητας στον τουρισμό, προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες φωτογραφήσεων για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων για όλες τις επιχειρήσεις του τουρισμού. Τα πακέτα μας για την Φωτογραφία είναι τα εξής:

FOTO 01 -  20 Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα. Έτοιμες για κάθε χρήση και στο ιδανικό μέγεθος για προβολή στο ίντερνετ.

FOTO 02 - Πλήρης φωτογραφική κάλυψη, με όσες φωτογραφίες χρειαστούν ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα για κάθε χρήση.

FOTO 03 - 2 Εικονικές περιηγήσεις 360° (Virtual tours) σε υψηλή ανάλυση για παρουσίαση σε οθόνες HD και στο αντίστοιχο ιδανικό μέγεθος για παρουσίαση τους στο ίντερνετ.

FOTO 04 - Όσες εικονικές περιηγήσεις 360°΄είναι απαραίτητες για μια πλήρη εικονική παρουσίαση της επιχείρησης μέσα από συνδυασμένα virtual tours 360°, όλα σε υψηλή ανάλυση για παρουσίαση σε μεγάλες οθόνες HD και στο αντίστοιχο ιδανικό μέγεθος για παρουσίαση στο ίντερνετ.

Μεγάλες εκπτώσεις για συνδυασμένες υπηρεσίες διαφήμισης στο iosinfo.gr και ταυτόχρονης φωτογράφισης

με εκτίμηση

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Δημιουργός του iosinfo.gr

Τηλ. 210 5745625 -6944 303397 Email: travelΕπικοινωνία - www.iosinfo.grinternetinfo.gr

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ WWW.IOSINFO.GR

Το iosinfo.gr και το internetinfo σας προσφέρουν τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες προβολής στο κοινό του ίντερνετ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Διαφήμιση σε θεματικούς ιστοχώρους σε κοινό με στοχευμένα ενδιαφέροντα

Φωτογραφίσεις, προσώπων, χώρων και προιόντων

Πανοραμική Φωτογραφία Εικονικές Περιηγήσεις για τις επιχειρήσεις του τουρισμού

Για περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Ασιθιανάκης

2105745625 και 6944303397