Ίος Ημερήσιες Θαλάσσιες Εκδρομές

Εκδρομές από και προς την Ίο

Οι ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομες που διοργανώνονται με κάθε είδους σκάφος στα νησιά, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να δείτε το νησί με μια άλλη ματιά. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ίο. Παλαιότερα που δεν υπήρχε δρόμος για το Μαγγανάρι ήταν must η επίσκεψη σε αυτόν τον μαγικό τόπο με καραβάκι. Τσούρμο οι επισκέπτες του νησιού φορτωνόμασταν στα καικάκια.

Ίος Ημερήσιες Θαλάσσιες Εκδρομές

Αλλά και σήμερα που έχει δεν υπάρχει πια αυτή η αφορμή, η πρόσβαση από την θάλασσα είναι ευκολότερη για πολλά πανέμορφα τοπία και παραλίες της Ίου. Έτσι αξίζει τον κόπο κατά την επίσκεψη σας στο νησί να αναζητήσετε τις ημερήσιες εκδρομές που διοργανώνονται.

Θαλάσσιες ημερήσιες εκδρομές από την Ίο για κοντινά νησιά

Αν δεν έχεις δει την Σαντορίνη και βρίσκεσε στην Ίο, πιστεύω ότι επιβάλλεται να διαθέσεις μια μέρα από τις διακοπές σου για να επισκεφτείς αυτό το μοναδικό νησί. Η Σαντορίνη βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση, τα δρομολόγια των συμβατικών πλοίων, αλλά και το ταχύπλοων είναι συχνά, μένει μόνο ένας σωστός προγραμματισμός. Καλές επιλογές για ημερήσια εκδρομή από την Ίο αποτελούν η Σίκινος και η Φολέγανδρος που και αυτές είναι πολύ κοντά και συνδέονται με σχετικά συχνά δρομολόγια.

Θαλάσσιες ημερήσιες εκδρομές για την Ίο από άλλα νησιά

Ημερήσια εκδρομή από την Σαντορίνη στο Μαγγανάρι της Ίου

ΙΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ